Asortiman koji posedujemo: Aparati MIG/MAG, MMA, TIG, CO2 program, žice, polikablove, potrošni materijal, maske, elektrode, rezne i brusne ploče, rukavice.

IWELD GORILA i JASIC aparati, jako kvalitetni, pouzdani sa pravim amperazama sa garantovano najboljim odnosom cena/kvalitet.

U ponudi imamo inverter aparate sa IGBT tehnologijom raznih amperaza sa malim tezinama i dimenzijama, MIG/MAG, TIG, MMA.

Najprodavaniji modeli koje nudimo su IWELD Gorilla pocketmig 215, POCKETMIG 205 ALUFLUX, IWELD Gorilla pocketmig 205 SYNERGIC, JASIC MIG/MAG 180A,  JASIC TIG 180P.

Zaista veliki izbor polikablova ( direktnih i euro ) za CO2 aparate, raznih proizvodjača, dužina i amperaža od 100A do 500A, takodje posedujemo kompletan BINZELOV program koji je najbolji i najpoznatiji proizvodjač opreme za zavarivanje na svetu.

Od ostale CO2 OPREME posedujemo, manometre za CO2 i Argon ( mini i standardne veličine ), motoriće, diodne mostove ( monofazne i trofazne ), centralne priključke ( muške i ženske ), elektroventile, rukohvate ( direktne i euro ), vratove ( klasične i fleksi ),  bužire, paste i sprejeve, šobe raznih amperaža, nosače i dizne raznih dimenzija i promera.

CO2 žice posedujemo klasične, raznih proizvodjača, dimenija i težina, pored toga na stanju imamo i žice za zavarivanje prohromaaluminijuma i punjenih zica.

Automatske maske i naočare ( hobi i profesionalne ), sto se tice hobi varijanti koje imamo na stanju i koje su se najbolje pokazale bez ikakvih reklamacija to su GEKO maske poljske proizvodnje sa vrlo povoljnom cenom, takodje posedujemo posebno zastitne plastike za automatske maske.

Profesionalne IWELD maske sa ubedljivo najboljim odnosom cene i kvaliteta. Modeli sa dva i četri senzora, zamenljivom baterijom, NORED EYE 3FALCON 5.5 i PANTHER 4.6 tehnologijama, koje se posebno ističu kristalno jasnom slikom i prvom klasom optike.

Automatske naočare su vrlo popularan proizvod, veoma praktične za svakodnevnu upotrebu. Jedan od najprodavanijih artikala.

Posedujemo KEMPPI asortiman po vrlo povoljnim cenama, vodene i vazdusne gorionike, sobe, dizne, nosace, difuzore, tockice, buzire metalne i teflonske za ALU zicu.

ELEKTRODE koje imamo u ponudi to su klasične JADRANRUTILEN 2000sSAF – FROBAZIČNEPROHROMSKEVOLFRAM raznih dimenzija i boja, mogucnost kupovine na kilogram, takodje posedujemo drzače elektroda, mase ( mesingane i limene), dinsa konektore i licnaste SACIT kablove.

BRUSNE I REZNE PLOČE, ŠMIRGLE, na stanju imamo raznih proizvodjača, debljina i dimenzija od 115mm do 350mm. WURTHSWATY i kompletan asortiman ruskih proizvodjača po povoljnim cenama.

Dugogodišnje iskustvo u prodaji navedene robe, hiljade zadovoljnih kupaca i veliki broj pozitivnih ocena.